Inregistrare

De Doua Ori Aur Si O Data Bronz La Balcaniada De MTB XCO 2017

Echipa națională a României de mountain bike XCO s-a aflat în Grecia weekend-ul trecut pentru a concura la Balcaniada de MTB XCO 2017. Desfășurată în cadrul cursei UCI C2 de la Lepanto, întrecerea s-a soldat cu trei medalii pentru România, două fiind de aur, prin cadeții Eszter Bereczki și Patrick Pescaru, în timp ce juniorul Raul Sînza a obținut bronzul.

Delegația României s-a prezentat în Grecia cu doi cadeți, Dragoș Malița și Patrick Pescaru, patru juniori, Raul Sinza, Alexandru Zeleznik, Vlad Păcurar și Roberto Burța, o junioare, Eszter Bereczki, doi rideri U23, Attila Malnasi și Ede Molnar și doi sportivi Elite, la masculin Valentin Roșoagă și la feminin Suzanne Hilbert.

„Pentru mine campionatul balcanic de cross country olimpic a fost o experienta noua, frumoasa si interesanta, cu o organizare exemplara. Traseul a fost unul destul de tehnic si pe gustul meu. In timpul competitiei m-am simtit foarte bine si deja de la start dupa prima urcare m-am pozitionat printri primii.

Asa am tinut ritmul doua ture, iar din a treia tura am atacat pe o urcare abrupta, dupa care am reusit sa ma desprind de al doilea rider. Am luat avans si am mentinut distanta dintre noi pana la final. Am castigat titlul de Campion Balcanic la cadeti si sunt foarte fericit de rezultatul obtinut! Este un pas important in cariera mea de sportiv! Doresc sa-i multumesc clubului de care apartin, Măgura Cisnădie, pentru sustinerea acordata, iar Federatiei Romane de Ciclism pentru selectionarea mea in lotul national”, a spus Patrick Pescaru după revenirea în țară.

Echipa națională a fost coordonată de Elisei Miron și Mihai Traian Ion, iar rezultatele complete se pot consulta pe site-ul oficial al Federației Române de Ciclism. 

Acest site foloseste cookies. Prin continuarea navigarii iti acorzi acceptul pentru utilizarea lor. Afla mai multe

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close